• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

September 27, 2018

June 9, 2018

December 16, 2017

November 11, 2017

October 21, 2017

October 7, 2017

March 6, 2017

Please reload

Laatste post
Jeanette Philipse

Lente Kriebels

1/4/2016

Ook in huize Philipse komen de lente kriebels weer boven. Winterse items moeten plaats maken voor frisse kleurtjes. Het liefst zou ik de verfkwast pakken maar we wonen hier nu net 3 maanden dus dat is zelfs voor mij te gek. Ben wel al druk met een kleuren palet te bedenken voor mijn aankomend event. Maar dat is voor een ander hoofdstuk. Deze keer ga ik voor een mini aanpak, wat hebben we nodig voor een Lente sfeer? Wat gekleurde antieke opaline vaasjes met een enkel takje heeft al direct het beoogde resultaat. Wil je de Lente sferen in je keuken vervang de bloemetjes voor bijvoorbeeld citroenen, limoenen en wat verse kruidentakken.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square