• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

September 27, 2018

June 9, 2018

December 16, 2017

November 11, 2017

October 21, 2017

October 7, 2017

March 6, 2017

Please reload

Laatste post
Jeanette Philipse

My Blue Silk Shoes

Een tijdje terug kocht ik deze victoriaanse zijde schoentjes. Zo’n paar waar je hart even sneller van gaat kloppen. Prachtig van kleur, een beetje zeegroen/blauw met daar overheen het vergaan van de jaren. Hierdoor duidelijk mijn favoriet en verdienen dus een mooie plaats in mijn interieur. Wist al direct waar ik ze wilde plaatsen, onder een stolp op mijn werktafel. Ik omring me op die plek het liefst met mooie kleuren die me inspireren. De stolp moet extra gevuld worden want hoe rijker de stolp gevuld is hoe mooier t eindresultaat. Kijk maar even mee…..

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square