• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

September 27, 2018

June 9, 2018

December 16, 2017

November 11, 2017

October 21, 2017

October 7, 2017

March 6, 2017

Please reload

Laatste post
Jeanette Philipse

Een Engels doorkijkje

 

Engeland ‘s ochtends vroeg, het regende pijpenstelen. Ik liep er zo tegenaan. Twee mooie oude ramen met de meest prachtige roedeverdeling die ik ooit gezien had. Eigenlijk had ik al voor het onderhandelen besloten dat ze mee naar huis moesten. Zoals het meestal bij mij gaat. Na een heel gesleep zijn ze veilig thuis aangekomen. Prachtig om voor een raam te plaatsen of als achtergrond te gebruiken. Kijk maar eens even mee……

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square