• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

September 27, 2018

June 9, 2018

December 16, 2017

November 11, 2017

October 21, 2017

October 7, 2017

March 6, 2017

Please reload

Laatste post
Jeanette Philipse

Koninklijk tintje

 

Door de drukte van verhuizing nummer... (ontelbaar inmiddels), ben ik al een tijdje niet echt creatief geweest. Toe aan een nieuwe stijl in huis, dat wel. Ondanks mijn nieuwe alles-in-een look wil ik natuurlijk wel kleur. De helft van de kamer is al groen maar de schouw, die verdient toch ook wel een glamorous uiterlijk. GOUD! Yes.. ik ben dol op goud! Nu alleen hopen dat manlief er ook blij van wordt en anders.. Nouja, dan wordt het gewoon weer een ritje naar de verfwinkel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square