• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

September 27, 2018

June 9, 2018

December 16, 2017

November 11, 2017

October 21, 2017

October 7, 2017

March 6, 2017

Please reload

Laatste post
Jeanette Philipse

A big black kitchen

 

 

De meeste van jullie weten inmiddels dat Toon, ik en de doggy's verhuisd zijn. Met pijn in mijn hart het 14e eeuwse huis verlaten voor een monumentaal bovenhuis in Groesbeek. Een huis met een totaal andere uitstraling dan ons vorige huis, maar we zijn ervoor gevallen. De ruimte... tjee wat een ruimte... Alles spik en span opgeknapt; strak en modern wat wel past met mijn nieuwe eclectische ideeën. De keuken was toch wel een ander verhaal. Strak en zwart. Vooral zwart!

Maar omdat we afgesproken hebben eerst een jaar te wonen voor we gaan verbouwen moet ik er toch een weg in vinden. Op zoek naar vintage accessoires! Oude lades, vensterblikken combineren fantastisch met mijn oude serviesverzameling. De vakkenkast werd naar boven getakeld. Een deel werd er tussenuit gezaagd en dient als afscheiding van de eettafel. Zo is het al met al best gelukt er een fijne plek van te maken. En het zwart? Het bevalt me steeds meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square