• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

September 27, 2018

June 9, 2018

December 16, 2017

November 11, 2017

October 21, 2017

October 7, 2017

March 6, 2017

Please reload

Laatste post
Jeanette Philipse

Groen in huis!

7/10/2017

 

Planten. 

Tegenwoordig zie je ze overal: in restaurants, in kledingwinkels en niet te vergeten in je eigen interieur! 

Planten in je huis geven niet alleen een kleurrijke touch aan je inrichting, ook staan ze erg modieus! Verschillende onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat planten je gelukkiger maken!  

 

Als dit niet genoeg redenen zijn om naar de winkel te gaan en een paar plantjes te kopen, dan weet ik het ook niet meer! 

 

Planten zijn er natuurlijk in allerlei soorten, maten en kleuren. Op het moment zijn planten die iets donkerder zijn van kleur helemaal hot! Qua maat kun je de plank nooit misslaan, alles is mogelijk! Er zijn wel een paar plantsoorten die op dit moment in de spotlight staan. 

De Alocasia, ook wel bekend als Olifantsoor is een prachtige plant met super grote bladeren, deze plant is erg hip dit jaar, net zoals de Monstera Deliciosa. Door de gaten in de bladeren, ziet deze plant er heel speciaal uit! Een van mijn persoonlijke favorieten, is toch wel de Pilea Peperomioides, ook wel bekend als de pannenkoekenplant. Deze plant heeft een hele speelse uitstraling, wat ik geweldig vind!

 

 

 

Je kunt planten op talloze verschillende manier stylen. Je zou bijvoorbeeld een grote grijze glazen vaas als basis kunnen nemen en daarna verschillende takken toevoegen. Het is ook leuk om een paar kleinere planten (zoals mini cactussen!) in een groepje uit te stallen! 

 

 

 

Mocht je net zo vergeetachtig zijn als ik en daardoor de hele tijd vergeten om de planten water te geven, dan zijn er gelukkig nog genoeg kunstvarianten die er net zo gaaf uitzien! Hieronder kun je wat 'plant inspiratie' opdoen uit Conceptstore JANN!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square