• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Folow us on Instagram: @jannconceptstore

Styling & Advies

Heeft u net een nieuw huis gekocht of bent u pas verhuisd? Bent u gewoon op zoek naar een nieuw interieur en spreekt brocante u erg aan, dan bent u bij Jeanette Philipse aan het juiste adres.

Jeanette Philipse is een styliste bij wie brocante in het hart zit. Brocante is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Samen met haar ouders ging zij als klein meisje mee naar Frankrijk op zoek naar de mooiste schatten en bezichtigde ze prachtige authentieke Franse (land)huizen.  Alles wat ze heeft gezien in haar jeugd en de jaren daarna, heeft ze omgezet in kennis en vakmanschap. Kennis van authentieke brocante items, maar ook kennis van het brocante shabby interieur.

 

Gevoel voor brocante haal je niet zomaar uit een boekje of leer je bij een opleiding, brocante moet je voelen! Jeanette Philipse is zoals ze dat noemen een echte “autodidact”, leren door middel van ervaringen, bezichtigingen, reizen en vooral dingen uitproberen en doen. Dit alles samen maakt van Jeanette Philipse een geliefd brocante styliste met haar eigen, speciale en specifieke herkenbare stijl!

 

Jeanette Philipse heeft met diverse bekende bladen samengewerkt. Je kunt haar creaties o.a. vinden in Ariadne at home, Margriet, JD living, Seasons, Liefde voor Brocante, Libelle en meer…Zowel binnen als buiten Nederland weten ze Jeanette Philipse te vinden.

 

Wilt u ook dat Jeanette Philipse uw huis komt inrichten of restylen of wilt u een eenmalig consult met een advies waarmee u zelf aan de slag kunt? Dan wil ze dit met alle liefde voor u komen doen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij mailen of bellen u zo spoedig mogelijk terug. Daarnaast kunt u ook terecht voor de styling van een bruiloft, feest of evenement. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

‚Äč

NEW: Iedere donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 kunt u terecht bij JANN Conceptstore voor gratis styling advies van Jeanette Philipse!

IMG_6209.jpg